Altijd een ICT oplossing
voor uw organisatie
Uw ICT onze prioriteit
Uw ICT Sparringpartner

Safety First: goede ICT beveiliging is een must

Met een steeds groter risico op aanvallen van buitenaf is het een prioriteit om de beveiliging van je ICT op orde te hebben. Bescherm je netwerk en werkplek tegen cybercriminelen en hackers. Bovendien word je niet blij van malware, ransomware en virussen op je werkplek. Net als ongenode gasten die je bedrijfspand of opslaglocatie willen binnenkomen, daar houden we niet van.

Wij zorgen voor de beste passende oplossing voor elke organisatie om veilig te kunnen werken:

Gegevensbeveiliging

Om ervoor te zorgen dat alle belangrijke gegevens niet bij anderen terecht komen zijn wij een voorstander van periodiek systeembeheer voor elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de juiste beveiligingssoftware op uw netwerk is geïnstalleerd én dat alle software updates op de systemen daadwerkelijk up to date zijn. Mocht er een actuele uitbraak zijn en dient er snel actie te worden ondernomen, dan regelen we dat. 

Netwerkbeveiliging

Bouw een extra beveiligingsstap in door gebruik te maken van token authenticatie. Wil een van je medewerkers vanuit een externe locatie toegang krijgen via VPN tot het netwerk dan kan je door gebruik te maken van RSA tokens een veilige verbinding tot stand brengen waarbij je zeker weet dat de juiste persoon zich aanmeldt op het netwerk.  

Toegangsbeveiliging

Beheer met één systeem alle rechten van medewerkers en bezoekers op de werklocatie. Van sleutelbeheer tot de toegang van deuren en poorten tot de registratie van bezoekers. Wij leveren een systeem waarmee u alles kunt regelen en mocht het tot een evacuatie komen, dan heeft u snel een lijst met alle aanwezigen in het pand. Iedere onderneming vraagt om maatwerk om de toegangsbeveiliging te regelen wat het beste bij uw bedrijf past. Wij zorgen ervoor! 

Camera beveiliging 

Met een goede camerabewaking kan je altijd in de gaten houden wat er in en rondom je bedrijf gebeurt, wanneer jij dat wilt en waar je ook bent. Wanneer je toegang hebt tot het internet kan je de beelden via een handige app bekijken. De camerasystemen die wij leveren geven duidelijke HD-kwaliteit beelden en zijn makkelijk te bedienen. Via je computer, laptop en smartphone krijg je makkelijk toegang tot de beelden. Daarnaast worden de beelden veilig op het netwerk opgeslagen waardoor je het mogelijk is om terug te kijken wanneer dat nodig is. 

 

Elk bedrijf is uniek en daardoor zorgen wij voor de best passende oplossing! Vraag ons gerust om advies en wij zorgen ervoor dat alles naar wens gaat werken.  

ICT beveiliging heeft bij ons altijd een hoge prioriteit!