Altijd een ICT oplossing
voor uw organisatie
Uw ICT onze prioriteit
Uw ICT Sparringpartner

Werken in de Cloud: altijd en overal bereikbaar

22 februari 2018
Altijd en overal toegang tot je e-mail, contacten, agenda en taken. Het grote voordeel van werken in de cloud. Tegenwoordig worden we steeds mobieler en willen we snel kunnen reageren op vragen van klanten en collega's. Werken is niet meer gebonden aan een vaste werkplek op kantoor en aan vaste werktijden. Deze veranderde manier van werken en communiceren vraagt een veilige en betrouwbare oplossing om altijd en overal toegang te kunnen hebben tot belangrijke gegevens. 

Hosted Exchange is zo in te richten dat je kunt werken zoals jij dat graag wilt. Alle e-mail, contacten, agenda en taken staan online in de cloud opgeslagen en je hebt toegang tot deze informatie via je pc, laptop, smartphone (IOS en Android) en tablet. Efficiënt en productief werken in de cloud: heb je een mail gelezen op een van de apparaten, dan wordt deze mail op de andere apparaten gemarkeerd als gelezen. 

Ervaar als ZZP-er, Freelancer of MKB ondernemer het gemak van Hosted Exchange:  

Alle actuele informatie waar je ook bent: op kantoor, thuis of onderweg
Wanneer je verbinding maakt met het internet ontvang je alle wijzigingen. Je blijft zo op de hoogte van nieuwe e-mails en agenda items en je kunt snel reageren wanneer dat nodig is. 

Professionele uitstraling 
Door gebruik te maken van een zakelijk domein heb je een professionele uitstraling. Je kunt zakelijke en privé mail van elkaar gescheiden houden en toch beide mailboxen op bijvoorbeeld je smartphone ontvangen. 

Geen grote investeringen, wel het gemak van een zakelijke oplossing
Wij zorgen voor snelle, veilige en betrouwbare servers in het datacenter waar het cloudplatform op geïnstalleerd is. Jij kunt efficiënt werken in de cloud voor een vast bedrag per maand. 

Installatie service 
Wij zorgen voor installatie instructies voor de apparaten die je wilt gebruiken. Mocht dat met de instructies niet lukken, dan kunnen we dat altijd op afstand regelen en de instellingen goed zetten. De service geldt voor alle Windows, Apple en Android apparaten. 

Wil je meer weten over het werken in de cloud? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Werken in de Cloud, wij zorgen ervoor dat dit voor elke ondernemer mogelijk is.