Altijd een ICT oplossing
voor uw organisatie
Uw ICT onze prioriteit
Uw ICT Sparringpartner

ICT outsourcing is 24/7 ondersteuning

8 juni 2017
Hoe richt je de ICT binnen je bedrijf in? Ga je alles zelf doen, besteed je alles uit of zoek je naar een goede partner die je ondersteunt?
Een belangrijke keuze die je maakt, de computer is de basis van communicatie voor elk bedrijf.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een optimale ICT-omgeving hebt. Een slecht werkende ICT-omgeving kan leiden tot een lagere productiviteit of verlies van belangrijke gegevens. Een goed werkende ICT-omgeving leidt juist tot verhoging van continuïteit, productiviteit, winstgevendheid en niet te vergeten klanttevredenheid. ICT is tegenwoordig een van de belangrijkste pijlers van een onderneming. 

De 5 belangrijke voordelen van een externe ICT partner

Maak gebruik van de expertise van de ICT specialist
Leg de focus op het runnen van je eigen onderneming en de ICT specialist zorgt ervoor dat de ICT-omgeving naar behoren werkt. Doe waar je goed in bent! Een instelling die bij veel ondernemers leidt tot succesvolle en winstgevende ondernemingen. 

Support en ondersteuning in noodgevallen 
Een externe ICT partner is vaak al bekend met de diverse problemen die zich voor kunnen doen. Hierdoor kunnen veel problemen snel worden opgelost en verliest u geen kostbare tijd omdat uw medewerker het probleem voor de eerste keer tegenkomt en het wiel opnieuw gaat uitvinden. Is uw medewerker met vakantie of ziek, dan gaat het support via een externe ICT partner gewoon door.

Problemen voorkomen of vroegtijdig signaleren
Door gebruik te maken van de juiste monitoringssoftware kan de externe beheerder tijdig acteren om problemen te voorkomen. En als er problemen zijn, worden deze vroegtijdig gesignaleerd waardoor de downtime van het netwerk wordt beperkt.

Aanvulling op de interne kennis
Heb je een kleine organisatie dan is het vaak niet haalbaar om een volwaardige ICT-beheerder in dienst te nemen. Wanneer je gebruik maakt van een externe partner dan heb je het voordeel van extra kennis en iemand die je met je kan sparren over automatiseringsvraagstukken. 

Flexibiliteit
Een externe partner kan bepaalde werkzaamheden aan het netwerk zo inplannen dat deze buiten de openingstijden van het bedrijf worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen uw medewerkers gewoon blijven werken en werkt uw ICT omgeving optimaal. Heeft u in piekperiodes of bij migraties extra capaciteit nodig van een ICT expert, dan is een externe partner een ideale oplossing.

Wil je meer weten over het uitbesteden van ICT beheer? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden van outsourcing te bespreken zodat je een goede afweging kunt maken wat voor jouw bedrijf de beste optie is.